4343

Tentang Kami

Keur hiji komprehensif group stock gabungan badag skala Cina, Qingdao Tianyi Grup diadegkeun dina 1976, nu subsidiaries kaasup mesin tékstil, sistem kontrol otomatis, motor listrik, pabrik handicraft kai, ngembangkeun harta, konstruksi, hiasan jeung sajabana ibukota The didaptarkeun nyaéta 570 juta Yuan. Aya leuwih ti 6000 karyawan.

Qingdao Grup Tianyi Beureum Bandéra Tekstil mesin Company Limited mangrupakeun produsén mesin tekstil ngarah di Cina. Urang specializing dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung marketing kinerja tinggi, kualitas punjul hawa-jet loom, cai-jet loom na pigura roving.

     Beureum Bandéra Tekstil mangrupakeun perusahaan konci nasional tinggi-tech; "HQF" dagang geus dipikawanoh salaku dagang kawentar ku pamaréntah Cina. Leuwih ti 60 papanggihan jeung patén-patén nasional geus narima. Saloba honors: Qingdao Kota "kaahlian husus anyar" model bisnis, usaha produksi bersih, angkatan kahiji tina "sarébu tina rencana balayar" usaha, sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, ISO 14001 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, DHSAS kaséhatan Mikrobiologi sarta manajemén kaamanan sertifikasi sistem, looms hawa-jet anu diidentifikasi minangka produk brand-ngaran jeung saterusna.

 "Quality munggaran, kajujuran munggaran tur jasa munggaran" nyaéta Citakan: Country data tekstil Beureum salawasna janji, sarta ogé pisan cherish sagala kasempetan gawé babarengan ti sakuliah dunya. Ayeuna, produk parusahaan urang urang geus diékspor ka Éropa, Asia, Afrika, sarta Amérika Kidul, kayaning Ukraina, India, Pakistan, Bangladés, Indonesia, Sri Lanka, Uzbékistan, banten, Mesir, Mauritius, Turki jeung sajabana 

"Pamaké téh hijina kualitas wasit, baku pamaké urang nyaeta standar kualitas pangalusna perusahaan urang" nyaéta Citakan: Country data tekstil Beureum salawasna taat Tujuanana, pikeun satisfies sakabeh nasabah ka renew hiji paménta luhur jeung kahayang unceasingly.

8


WhatsApp Online Chat !