Kauntungan - Cina Tianyi Grup

Kauntungannana

Pondok Description:

1. ngarojong pegatna alat benang nyeuseup: Lamun ngarojong pegatna benang, pegat benang gampang bisa sedot kaluar, bakal mantuan ngaronjatkeun efisiensi operator. 2. Nu sakabeh jalan kaluar otomatis doffing HQF2011 doffing otomatis mesin roving adopts otomatis doffing sakabeh jalan kaluar, doffing prosés intuitif, saum sareng efisien, gampang beroperasi, sarta gampang ngungkulan. 3. sensor kinerja High jeung tegangan pungkal optimum tina test kontrol microcomputer sensor kinerja High posisi roving ku 0.1mm akurasi, ...


  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. ngarojong pegatna alat benang nyeuseup:
    When the yarn breakage, broken yarn can easily be sucked out, will help improve operator efficiency.

    2. Nu sakabeh jalan kaluar otomatis doffing
    HQF2011 automatic doffing roving machine adopts automatic doffing the whole way out, doffing process intuitive, fast and efficient, easy to operate, and easy troubleshooting.

    3. sensor kinerja High jeung tegangan pungkal optimum kontrol microcomputer

    Tinggi test sensor prestasi roving posisi ku 0.1mm akurasi, microcomputer apal kaayaan tegangan, éta adaptasi ka sagala rupa kaayaan spinning (speed flyer, angka volume), eta bisa dipilih otomatis tina kaayaan tegangan optimal, teu kudu sacara manual diatur nalika kaayaan tegangan.

    4. Flyer na bobbin adopts timing sabuk

    Flyer na bobbin gerakan rotational kalawan mandi minyak gearbox, timing mode drive sabuk pikeun syarat spinning-speed tinggi, éta mibanda efisiensi transmisi tinggi. Pikeun mastikeun nu rotasi horizontal sabuk, struktur sabuk tensioner unik kalayan kirang maké jeung nois low.
     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !