FA471 FA472 FA473 FA474 roving pigura - Cina Tianyi Grup

FA471 FA472 FA473 FA474 roving pigura

Pondok Description:

FA471 / 472 Tilu-aci beungkeut tipe komputerisasi speed tinggi numpurkeun flyer roving pigura ngadopsi téhnik ngadalikeun canggih numeris, meunang leupas tina struktur kendang congcot, mékanis ngabentuk jeung arah transposisi struktur urut pigura flyer. FA473 / FA474 Opat-aci beungkeut tipe komputerisasi speed tinggi numpurkeun flyer roving pigura ngadopsi komputer canggih téhnik kontrol numeris, meunang leupas tina struktur congcot kendang, struktur ngabentuk mékanis, ngangkat gancang, arah changi ...


  • FOB Harga: US $ 35000-50000 / Siapkeun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 20 susunan per bulan
  • Port: QingDao
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    FA471 / 472 Tilu-aci beungkeut tipe komputerisasi speed tinggi numpurkeun flyer roving pigura ngadopsi téhnik ngadalikeun canggih numeris, meunang leupas tina struktur kendang congcot, mékanis ngabentuk jeung arah transposisi struktur urut pigura flyer.
    FA473 / FA474 Opat-aci beungkeut tipe komputerisasi speed tinggi numpurkeun flyer roving pigura ngadopsi komputer canggih téhnik kontrol numeris, meunang leupas tina struktur congcot kendang, struktur ngabentuk mékanis, ngangkat gancang, arah ngarobah Konfigurasi sarta konfigurasi speed béda. Ayeuna damel opat bagian drive utama ngajalankeun bebas, tur eta anu dikawasa ku komputer sistem kontrol numeris jeung mode servo drive. Kiwari éta pigura roving paling canggih di integrasi mékanis-éléktronik Cina. Ieu cocog pikeun ngolah murni atanapi blended serat katun combed jeung serat jieunan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !