JA11 hawa jet loom - Cina Tianyi Grup

JA11 hawa jet loom

Pondok Description:

JA11 190 ~ 360 hawa jet loom JA11 runtuyan hawa jet loom dirancang ku Qingdao bandéra beureum mesin tekstil ko., LTD cooperating kalawan universitas Qingdao ngaliwatan ngagabungkeun kaunggulan tina unggal jenis loom tekstil di imah na mancanagara tur technology.therefore canggih, JA11 runtuyan hawa boasts loom jet dilahirkeun gén kualitas nu nangtukeun kualitas unik tur profésional na. tempat nu luncat -off of JA11 téh nya éta bisa nawarkeun klien loom kalawan kualitas alus teuing jeung harga. Gumantung kana requireme satisfying ...


  • FOB Harga: US $ 2000-3500 / Siapkeun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 400 susunan per bulan
  • Port: QingDao
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    JA11 190 ~ 360 hawa jet loom

    JA11 runtuyan hawa jet loom dirancang ku Qingdao bandéra beureum mesin tekstil ko., LTD cooperating kalawan universitas Qingdao ngaliwatan ngagabungkeun kaunggulan tina unggal jenis loom tekstil di imah na mancanagara tur technology.therefore canggih, JA11 runtuyan hawa jet loom boasts dilahirkeun gén kualitas, nu nangtukeun kualitas unik tur profésional na.

    tempat nu luncat -off of JA11 téh nya éta bisa nawarkeun klien loom kalawan kualitas alus teuing jeung harga. Gumantung kana sarat satisfying of béaya rendah sarta produk kualitas luhur, loom ieu bisa nyieun klien meunang paling manfaat, anu mangrupa jangji creditable pikeun klien di kompetisi pamasaran serius


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !