JA11 tinggi na low dual loom beam hawa jet loom - Cina Tianyi Grup

JA11 tinggi na low dual loom beam hawa jet loom

Pondok Description:

JA11 High Jeung Low Dual Loom Beam Air Jet Loom The karek dimekarkeun produk-JA11 tinggi na low dual loom beam hawa jet loom dirancang pikeun perusahaan tekstil jeung dimekarkeun tinggi klep ditambahkeun ganda bermuka lawon sarta warna lawon, produk ieu dirancang kalayan lega Reed lebar, speed tinggi, rupa-rupa lawon, adaptability kuat (loba dipaké di katun, wol, sutra, flax, serat kimia jsb unggal tekstil industrial), efisiensi tinggi, tingkat otomatis tinggi, stabil sarta dipercaya kinerja jsb pitulung texti .. .


  • FOB Harga: US $ 2000-3500 / Siapkeun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 400 susunan per bulan
  • Port: QingDao
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    JA11 High Jeung Low Dual Loom Beam Hawa Jet Loom

    Karek dimekarkeun produk-JA11 tinggi na low dual loom beam hawa jet loom dirancang pikeun perusahaan tekstil jeung dimekarkeun tinggi klep ditambahkeun ganda bermuka lawon sarta warna lawon, produk ieu dirancang kalayan rubak Reed lega, speed tinggi, rupa-rupa lawon, adaptability kuat (loba dipaké di katun, wol, sutra, flax, serat kimia jsb unggal tekstil industrial), efisiensi tinggi, tingkat otomatis tinggi, kinerja jsb pitulung perusahaan tekstil stabil sarta dipercaya ngajawab masalah lamun ngembangkeun klep ditambahkeun tinggi double- Nyanghareupan lawon éta hésé sizing sarta anyaman, éta usable pikeun industri ngembang lawon kelas luhur tékstil (kawas kelas luhur hideung-kaluar lawon, kelas luhur lawon tekstil imah, lawon warna), ngaronjatkeun kualitas lawon, ngurangan biaya kuli, kanaékan efisiensi ékonomi.

    kinerja produk: nominal Reed lebar nya 190cm ~ 360cm (bisa papanggih jeung pamaké kedah), diaméter tinggi na low flange Lungsi beam nyaeta Ф800mm (orФ914mm), laju Rotasikeun tina aci utama 400-650rpm (laju sabenerna ieu dumasar kana spesifikasi tina lawon), lingkup lebar Reed nyaeta 0-800mm, cocog pikeun anyaman filamén na dipintal, diaméter roller nyaeta 550mm, luhur jeung low beam Lungsi kontrol servo, dobby éléktronik shedding (16 aci), éléktronik nyandak up (atawa mékanis nyandak up), 10,4 "layar toél kalawan sistim kontrol komputer calakan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !