JA11 jacquard hawa jet loom - Cina Tianyi Grup

JA11 jacquard hawa jet loom

Pondok Description:

Karek dimekarkeun JA11 kualitas luhur lebar lega jacquard hawa jet loom dirancang pikeun perusahaan tekstil ngamekarkeun tinggi ditambahkeun lawon klep jacquard sarta lawon warna, produk ieu dirancang kalayan rubak Reed lega, speed tinggi, rupa-rupa jinis lawon, adaptability kuat (lega dipaké dina katun, wol, sutra, flax, serat kimia jsb unggal industri tekstil), efisiensi tinggi, tingkat otomatis tinggi, kinerja stabil sarta dipercaya jeung sajabana, usable keur industri tekstil ngembang lawon kelas luhur Nyai ...


  • FOB Harga: US $ 2000-3500 / Siapkeun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 400 susunan per bulan
  • Port: QingDao
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Karek dimekarkeun JA11 kualitas luhur lebar lega jacquard hawa jet loom dirancang pikeun perusahaan tekstil ngamekarkeun tinggi ditambahkeun lawon klep jacquard sarta lawon warna, produk ieu dirancang kalayan rubak Reed lega, speed tinggi, rupa-rupa jinis lawon, adaptability kuat (lega dipaké dina katun, wol, sutra, flax, serat kimia jsb unggal industri tekstil), efisiensi tinggi, tingkat otomatis tinggi, kinerja stabil sarta dipercaya jeung sajabana, usable keur industri tekstil ngembang lawon kelas luhur, ngaronjatkeun kualitas lawon, ngurangan biaya buruh, ningkatkeun efisiensi ékonomi.

    kinerja produk: nominal Reed lebar nya 190cm ~ 360cm (bisa papanggih jeung pamaké kedah), diaméter tinggi na low flange Lungsi beam nyaeta Ф800mm (orФ914mm), laju Rotasikeun tina aci utama 400-650rpm (laju sabenerna ieu dumasar kana spesifikasi tina lawon), lingkup lebar Reed nyaeta 0-800mm, cocog pikeun anyaman filamén na dipintal, diaméter roller nyaeta 550mm, 2688 jarum atawa 5012 jarum jsb shedding jacquard éléktronik, éléktronik nyandak up (atawa mékanis nyandak up ), 10,4 "touch layar kalawan sistim kontrol komputer calakan.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !