JW61 cai jet loom - Cina Tianyi Grup

JW61 cai jet loom

Pondok Description:

Beureum Bandéra tipe anyar cai jet loom, mesin anyaman beuki praktis mangpaat, anu husus pikeun pamaké tinggi-tungtung. Positif gerak easing, aci solid jeung nguatkeun mékanisme kasaimbangan teunggeulan, ETU, ELO, 4 di kontrol calakan 1 tinggi-grade na lalaki-mesin layar panganteur touch. fitur utama: 1. Struktur pigura rigidity High, speed tinggi & ajeg pikeun Tenun beurat jeung luhur lawon dénsitas; 2. kasaimbangan counterweight padet teunggeulan-up aci, beuki rojongan, leuwih cocog pikeun-speed tinggi anyaman; 3. S ...


  • FOB Harga: US $ 6500-25000 / Siapkeun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 400 susunan per bulan
  • Port: QingDao
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Beureum Bandéra tipe anyar cai jet loom, mesin anyaman beuki praktis mangpaat, anu husus pikeun pamaké tinggi-tungtung. Positif gerak easing, aci solid jeung nguatkeun mékanisme kasaimbangan teunggeulan, ETU, ELO, 4 di kontrol calakan 1 tinggi-grade na lalaki-mesin layar panganteur touch.

    fitur utama:

    1. Struktur pigura rigidity High, speed tinggi & ajeg pikeun Tenun beurat jeung luhur lawon dénsitas;

    2. kasaimbangan counterweight padet teunggeulan-up aci, beuki rojongan, leuwih cocog pikeun-speed tinggi anyaman;

    3. Tunggal atawa ganda pompa pilihan instalasi, dilengkepan sistem kontrol éléktronik calakan, nyadar dua kelir atawa opat kelir weft bébas milih;

    4. Electronic hayu-off (ELO) jeung éléktronik nyokot-up (ETU) bisa ngawujudkeun variabel weft-dénsitas anyaman;

    5. speed High Sistim pompa cai, leuwih stabil-speed tinggi panempatan weft;

    6. Engkol, Cam, dobby, jacquard shedding pilihan;

    7. Pranata mangsa panalungtikan sarta pamekaran kontrol calakan sistem, 4 dina 1, sakabeh parameter mesin tiasa merenah na ramah dioperasikeun dina layar lalaki-mesin touch;

    8. spasi Reed (cm): 170.190.210.250.280.340.360.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !