wartos

  • China Red Flag warmly welcome your visit Hall 3 Booth:D24 at China Shanghai ITMA&CITME International Textile Expo.

    China Red Flag warmly welcome your visit Hall 3 Booth:D24 at China Shanghai ITMA&CITME International Textile Expo. Jacquard and Terry/Towel air jet loom goes well, pls come and win-win together.
    Maca deui
  • Tianyi Group: New and old kinetic energy conversion promotes high

    quality development Tianyi Group adheres to the reform and innovation as the driving force, and transforms old and new kinetic energy as an important starting point for promoting high-quality development. In the first half of this year, the whole group showed a strong development trend, and vario...
    Maca deui
  • Tianyi group: new and old energy conversion promotes high quality development

    Recently, Qingdao Tianyi Group Red Flag Textile Machinery Co., Ltd. received an interview with Qingdao West Coast TV Station. In the program, it shows the new situation and strong development trend of the company’s old and new kinetic energy conversion. The following is the content of this ...
    Maca deui
  • The development trend of air jet loom both at home and abroad

    Air jet looms have been introduced into China since 1980s, and have gradually become a leading type of shuttleless looms. After nearly 20 years of development, great progress has been made in all aspects of speed, width and adaptability. The domestic air jet looms have been developed through tech...
    Maca deui
  • Quality supremacy service

    India is an ancient and mysterious country with a long cultural heritage and a great developing country. Under the leadership of prime minister Modi, India has vigorously developed its economy, and the market potential of the textile industry is huge. As one of the most basic industries of the pe...
    Maca deui
  • Jet looms overseas expansion by: Qi Limin

    Jet looms overseas expansion by: Qi Limin As the west coast of Qingdao’s largest manufacturer of air-jet looms, Qingdao Tianyi Group Red Flag Textile Machinery Co., Ltd. in steady, good domestic market, has been a team and work hard in the international market, in large domestic and interna...
    Maca deui
  • Warmly ngabagéakeun didatangan Cina Beureum Bandéra Tekstil

      Unggal minggu, konsumén ti sakuliah dunya datangna nganjang Cina Beureum Bandéra Tekstil, Ukraina, Turki, Rusia, Moldova, Romania, Mesir, India, Indonesia, Vietnam, Brazil Argapura, Sri Lanka, Pakistan, Kyrgyzstan, Uzbékistan, Tajikistan, banten, Mauritius jsb Ku widang didatangan Cina Beureum Fl ...
    Maca deui
  • Kasuksésan Tekstil Pameran International adil

    Nembe satengah taun, mesin tekstil Cina Qingdao Tianyi Grup Beureum Bandéra geus ilubiung Turki Istanbul, Indonesia Djakarta, Pakistan Karawang, Mesir Kairo Argapura Dacca, India Ahmedabad sarta pameran Surat International Tekstil. Papanggih loba babaturan heubeul tur loba nasabah anyar. Nepi ka k ...
    Maca deui
  • Hébat! 3 dinten dimuat 24 peti 40-suku

    Mesir nasabah badag, geus meuli leuwih ti saratus jet hawa looms. Hatur nuhun na yakin tur rojongan. waktos ieu, 24 peti 40-suku dimuat deui. Kabéh looms anu custom-dijieun mesin, keun-di mékanisme hawa: Operasi tur pamaliharaan gampang, tinggi efisien jeung énergi nyimpen. Kauntungannana Hadé pisan th ...
    Maca deui
  • 2018 latihan Profesional

    Saatos Cina Taun Anyar festival, latihan profésional munggaran. Kabéh pagawé kudu latihan na ngan diuji pikeun tingkat baku bisa meunang kana karya normal. Ti hareup-garis pagawe assembly mun sanggeus-jasa staf profésional, kaasup jualan marketing, pagawe finansial, lalaki dipariksa kualitas jeung saterusna. W ...
    Maca deui
  • Shanghai ITMA Asia + CITME 2016 Trade adil

    The ITMA Asia + CITME 2016 anu diayakeun di Shanghai, Cina ti 21 nepi ka 25 Oktober di Pameran Nasional sarta Convention Center. Qingdao Grup Tianyi Beureum Bandéra Tekstil mesin CO., LTD ngayakeun diskusi teknis sareng leuwih ti 1.000 datang salila lima poé ti paméran Shanghai. Kalolobaan th ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat !