Roving-ring Sistim link spinning - Cina Tianyi Grup

Roving-ring Sistim link spinning

Pondok Description:

Otomatis doffing spinning roving pigura salaku puseur atawa launching titik pikeun ngahontal spinning otomatis, kosong bursa bobbin pinuh, roving-ring angkutan calakan, otomatis bersih-up tina runtah roving, konfigurasi automation bobbin kosong sarta pamustunganana éta roving spinning kalawan automation transmisi, kontinyu , kontrol digital, pikeun minuhan kabutuhan automation tina produksi variétas move. Ieu bisa dirancang nurutkeun customer sabenerna sarat béda. Kauntungannana: 1. B ...


  • FOB Harga: US $ 50000-70000 / Siapkeun
  • Min.Order kuantitas: 1set
  • Suplai Kamampuhan: 10 susunan per bulan
  • Port: QingDao
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Otomatis doffing spinning roving pigura salaku puseur atawa launching titik pikeun ngahontal spinning otomatis, kosong bursa bobbin pinuh, roving-ring angkutan calakan, otomatis bersih-up tina runtah roving, konfigurasi automation bobbin kosong sarta pamustunganana éta roving spinning kalawan automation transmisi, kontinyu , kontrol digital, pikeun minuhan kabutuhan automation tina produksi variétas move. Ieu bisa dirancang nurutkeun customer sabenerna sarat béda.

    Kauntungannana:

    1.  Bobbin mechanical exchange device

    Nyadar bursa otomatis antara bobbin lengkep sareng kosong pikeun doffing otomatis roving pigura.

    bursa gancang, akurat lokasina, ampir enol kasalahan

    2. perpustakaan benang calakan

    idéntifikasi calakan, neundeun jeung angkutan roving otomatis

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !